Nummenhet, tomhet og følelsesløshet 🥺

Hvorfor opplever vi manglende følelser, nummenhet, apati og tomhet? 😳🥱😷🥴

Det er ofte ubehagelig når vi opplever dette som viser til en emosjonell opphoping og et metningspunkt i vårt liv. Livet vil da noe nytt med oss, fra den tomme plass i oss. 🌑🌕🪐. Dette er et utviklingstrinn der det gamle i oss ønsker å gi slipp. De mestringsstrategiene og mønstrene som tidligere fungerte for oss, fungerer ikke lengre. 🙄😵🥺

Sensitive mennesker kan sette seg inn i alle typer bevissthet tilstander. Vi kan faktisk «gå i andres fotspor» når vi har lært oss hvordan vi skaper våre liv fra innsiden, og hvordan vi koble oss på endrede bevissthets tilstander. 🤪🤓🤩🤣😂😛

De diagnoser som vi ofte definerer som angst, depresjon. me, fibromyalgi med mange flere har aspekter av endrede bevissthetstilstander som handler om energien fra våre omgivelser. 😱🥶🥵😨

Ett aspekt handler om vår indre kjemi og vibrasjon. Et annet aspekt er det vi sanser fra omgivelsen som gir oss energi-overload 🥶. Mange har lært at det bare handler om egoet og selvet når mentale sykdommer oppstår. Dette stemmer ikke. Vi er nødt til å lære oss hva som er vårt, og hva som er andre sitt, slik at vi kan skille mellom «eget stuff» og andres. Vi setter ofte alt inn i individuelle aspekter, og sykdommer. 😷🤕🤒🤧🤮

Terapeuter og psykologer som ikke forstår empaters sensitive karaktertrekk vil ikke fullt ut kunne støtte sensitive barn og unge. De som undertrykker egen sensitivitet vil ha blinde flekker i seg selv som skaper avstand og misforståelse i forhold til emosjonell tilgjengelighet. 🤡💩🎃

Ubalansen i samfunnet kjenner vi på kroppen. Vi sanser en samfunnskultur som er preget av skam og skyld og dette gir oss omgivelsessykdommer. 🙀😼☠️

Alt er energi. Dine tanker, følelser og bevissthet påvirker din helse direkte. Alt starter fra vår indre kjemi og energi. 🥰😻

Hjelp meg og hjelpe 🙏

#Truth

Alt godt til deg fra Ann-Peggy Hjerte ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *