Kinesisk medisin – Alternativ medisin

Helhetlig tenking for et helhetlig menneske. Som en del av naturen vil naturmedisin fungere bra på flere av våre mentale og kroniske sykdommer. 🥗🏕🌍☀️🥬🥑🤸‍♂️🚴‍♀️🧘‍♂️⛹️‍♀️ Besøk hos mitt fantastiske søskenbarn og blodssøster 🩸🩸🩸. Et spontant opptak – Om alternativ helse…🌾🥦🧄🫐)

Kinesisk medisin er et stort behandlingssystem basert på folkemedisinsk tradisjon, og omfatter mange ulike behandlingsteknikker🧘‍♂️🧘🏿‍♀️🧘🏼. Kinesisk medisin rommer blant annet akupunktur, akupressur, kopping, massasje, moxibusjon, tai chi, qigong 🥋i tillegg til urter, meditasjon, kostholdsveiledning 🥗🥙🥒🌶🧄🥑🫐🍓og ulike fysiske treninger. 🥋🥅🤸🏾🏌🏾‍♂️🧘🏼🚣🏾‍♀️🏹

Fordi mennesker er programmert og reagere på enkelte ord er det flere effektive behandlinger som kamufleres med nøytrale ord, uten å bruke triggende begreper ❌❌❌. For eksempel er healing et triggerord for flere, der selvstøttende teknikker i oss selv gjemmes under ord som mental trening, fokus øvelser, puste-teknikker, mindfullness 🧘‍♂️🧘🏼🧘🏿‍♀️med flere. Alle mennesker kan heale, som betyr at vi kan styre vår indre energi mot tilfrisking og trivsel.🤣🤸‍♂️🏄🏾‍♂️🏇🏽🎼🎸💓

Hvis vi ikke har lært oss å selvheale 💓, kan helbredere og andre hjelpere med høy bevissthet og ren kraft hjelpe oss slik at vi tilknytter vårt eget selvhealende system. Jeg har opplevd hundrevis av mirakel der ekstreme smerter og sykdommer er blitt healet og transformert. Fra en smertefull til kjærlighetsfull indre tilstand på sekunder. Ofte må vi kjenne på egen kropp, erfare selv, før vi kan tro på healing. Når vi er i kontakt med sjelebevisstheten er vi i kontakt med den største healer som finnes. 💓💓💓

De fleste har satt på flere lag av beskyttelse 🛡🛡🛡og forsvar ⚔️⛓ fordi vi lever i en skam-kultur 🤯🤯🤯. Gjennomsnittsmennesker lever med panserhjerter 💟 og beskyttelser ⚔️, og dette viser seg som mentale og kroniske lidelser, som jeg kaller omgivelsessykdommer 🌪🌪🌪. Hjertet vårt er essensen av den vi er, og er derfor den som gir oss størst tilfrisking. For å heale må vi derfor åpne vårt hjerte og gi slipp på rustningen og beskyttelsesmønstrene vi lever etter. Kontroll, roller, profesjoner, diplomer, statussymbol og penger 💵💰er noen av de vanligste beskyttelsene ⚔️ våre.

Det er en styrke å tørre å kjenne på alle aspektene av seg selv. Skyggesidene og smerter vil hente oss inn hvis vi ikke tør å anerkjenne kompleksiteten av alt vi er. Mentale og kroniske lidelser viser oss at flesteparten av oss undertrykker skyggesider og det vi ikke er fornøyd med i oss selv 🤯🤯🤯. Vi er alle gode nok som vi er, med hele kompleksiteten som vi inneholder. Perfeksjonismen gjør oss syk. 💊💊💊

Vår smerte kan forvandles til det største gullet i vårt liv 🏆🏆🏆. Når vi våger å kjenner på de smertefulle følelser, skammen og utilstrekkeligheten vil anerkjennelse av disse aspekter i oss, gjøre slik at vi åpner for større hjertekraft og lys 💡i eget liv. Healingkraften min har økt proposjonalt med aksept av alle deler av meg, der sjelebevisstheten er det samme som hjertekraft. 💓💓💓

Alle har en sprekk inn til hjertekraften 💓 som er gjemt bak våre panser. Når vi er sannferdig mot oss selv er vi tilkoblet hjertet og vår rene essens. Den største utfordringen i dette er at vi må gjennom SÅRBARHETEN i hjertet 💓. Vi beskytter oss mot sårbarheten, og i dette hindrer vi samtidig hjertekraften. KONTROLL er det mest brukte skjoldet for å holde sårbarheten i sjakk. ♟♟♟

For at du skal åpne din største skattekiste 🏆og kjærlighetslys 💡 må DU tørre sårbarhet 😢

Hjelp meg å hjelpe 🙏

#Truth

Alt godt til deg fra Ann-Peggy Hjerte ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *