Ingen Privatliv. Vi er overvåket 📹🎥

De fleste er klar over overvåkingen som foregår både som en beskyttende faktor og for å krenke og manipulere. Jeg anbefaler alle å se dokumentaren IHuman. Den ligger gratis på NRK 📺🖥💻 https://tv.nrk.no/program/KOID75003817 📱📽📡

Vi har utviklet kunstig intelligens, KI, som er selvtenkende og autonom 🧬🧬🧬. Det betyr at vi har brukt celler fra mennesker i kunstig intelligens som oppgraderer seg selv. De superevnene som alle mennesker har i sitt indre er nå tatt patent på, og brukes i utvikling på mange områder. 💉🩺🧫

IHuman setter fokus på menneskers naivitet og at vi ikke tror at det er mulig at teknologien kan «ramme oss». Dette var også min oppfatning frem til 2013. Så viste LIVET meg noe annet. 🙀☠️🤯

Fra 2013 – 2016 fikk familien kjenne på følger når KI kommer i hender på mafia, utpressere og kyniske mennesker. Og beklager å skrive dette. MAFIA i Norge er meget aktiv. 🥶😱🥶Rusmiljøets ekspansjon er en ekspansjon av Mafia-miljøet. «Dark net» (deepweb) https://en.wikipedia.org/wiki/Darknet, fungerer i stor stil. Jeg unner ingen den forfølgelse, utpressing og terror som jeg fikk kjenne på i 3 år. Det var smertefull læring og erfaring. Jeg trodde ikke det var mulig i trygge lille Norge. 😱🥵😰🤬😡😭😫🤮🤢

Lege Josef Mengele (https://no.wikipedia.org/wiki/Josef_Mengele) er en av de som har vist oss hva mennesker er kapable til å gjøre med hverandre 💉🔫🪓. Under andre verdenskrig utførte Mengele ekstreme og umenneskelige eksperimenter på fanger i konsentrasjonsleir. 🔨🪚🚬🪓🔫Dette har mafia og andre grupper tatt til et nytt nivå der lignende tortur og grusomheter finner sted. 🃏🃏🃏

På det mørke nettet ⬛️⬛️⬛️ finner vi blant annet det mest grusomme og verst tenkelige mennesker kan gi seg ut på. 🔫 De som har vært på det mørke nettet anbefaler rett og slett at vi ikke ser på disse groteske ytringene. Bare ved å se flere av video-klippene som synliggjøres kan vi få sjelsår, fordi det er tortur, drap, pining, og det mørkeste som finnes i menneskers psyke. Jeg har ikke sett på, da jeg vet hva det gjør med min sjel. Jeg har lært av mafias overvåking og utpressing gjennom 3 år, og den direkte erfaringen holder for min del. 🤯🤯🤯🤮🤢😭🤬

IHuman viser at effekten av KGI vil utkonkurrere nedslagsfeltet til elektrisitet, atomkraft og internett til sammen. 🙀 Det vil bli en ny livsform som kommer til å gjøre mennesker utdaterte på flere områder. Det vil være mindre lønnsomt å bruke menneskelig arbeidskraft, da KGI vil ha mye større evne og kapasitet enn mennesker. Kunstig intelligens kan også brukes til å kurere sykdommer, løfte alle ut av fattigdom og takle klimautfordringene. 🗾🌋🌆

Det er mange fordeler med KGI, samtidig som globalt diktatur med overvåking, økte ulikheter og lidelser viser til de negative følgene. ❌❌❌. Mennesker følger hele tiden med på sosiale media, og mange er allerede blitt avhengige av digitale enheter 📱📱📱. Dagens mennesker er i stor grad pålogget og tilkoblet internett i store deler av døgnet. 📲📡

Kina er en ekstremvariant som ønsker å være en supermakt, der KI benyttes i stor skala. 📹🎥📽📡. Kina bruker kunstig intelligens og streng kontroll med overvåkning for å opprettholde sosial orden og kontroll 🈚️🈶. Vi vet at Kina har mye hemmelighold og et diktatur styresett der innbyggerne får poeng etter hvilken troer de har, om de gjør de rette ting og føyer seg etter myndighetenes tankemåter. Følger du ikke statsoverhodet så straffes du med manglende internettorbindelse, får ikke pass til utreise, kommer ikke inn på skole eller får jobb. På mange måter er kineserne allerede kjøpe og betalt. De er en ekstremvariant av KI, der vi får se hva myndighetene er kapabel til med bruk av KI og lav grad av bevissthet. 💣⚔️🗜🏛❌🤯🤬

Jeg ser bare ÈN løsning på overvåkingen og truslene som omgir oss – HØYERE BEVISSTHET. Når vi høyner våre bevisstheter vil vi ikke delta i grusomheter, terroriserer og dreper mennesker. Ingen med høy bevissthet vil ta livet av sin egen rase og forårsake andre smerte, fordi vi da vet at alle mennesker er forbundet. Andres smerte er vår smerte. 💔💔💔. Med lav bevissthet er det vanskelig å ta inn denne fakta. Det var også i større grad vanskeligere for meg å ta inn denne fakta før 2013.

🤯💔 Det er lett å tenke «hva kan vel lille jeg gjøre». Dette var noe jeg tenkte før 2013. Når jeg tilkoblet høyere bevissthet fikk jeg oppleve for en ENORM forskjell hvert enkelt menneske kan utrette 💓💗. Se for eksempel på Oprah Winfrey, Nelson Mandela, Hitler og Stalin. Her har jeg listet opp påvirkninger både med grusomheter og med hjertevarme og godhet. ☯️➕➖♾.

Hva ønsker du å bidra med. Systemlojalitet var den overordnede verdi som soldatene til Stalin og Hitlers fulgte. Vi er mer lojal til systemene enn til menneskeheten. 🏭🏦🏤. Vi har et VALG, og et ansvar. 💓

Helsebibelen vil hjelp deg å viser hvordan du aktiverer din indre kraft med hjertegod påvirkning 📓

Hjelp meg å hjelpe 🙏

#Truth

Alt godt til deg fra Ann-Peggy Hjerte ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *