Ditt KALL!!! Følger du hjertet?💜

I 2013 fikk jeg et indre kall som fra «lille meg-personligheten» virket umulig å få til i system-Norge 🇳🇴. Etter flere år i ulike hjelpesystemer erfarte jeg manipulasjon, kynisme, dokumentforfalsking og løgn, der jeg nådde flere nok-punkt på disse destruktive kreftene ❌❌❌. Jeg ønsket å bidra til endringer på systemnivå. Men hva kunne vel «lille meg» gjøre i kampen mot Goliat og System-Norge? 👀👀👀

Fra 2015 og frem til i dag har jeg fått mange impulser og ideer om hvordan jeg kan bidra til menneskeheten på positive måter 🙌🙏. Flere ganger har jeg tenkt at ideene og impulsene har vært for store og ikke er oppnåelig. Jeg har vært programmert med «janteloven» og at jeg ikke må tro at jeg kan bidra med noe ekstra. Der tok jeg feil. Jeg vet nå at jeg kan bidra på ENORM måte, akkurat som DU kan. 🥰💗💖

Våre ideer og impulser er ikke tilfeldige. Vi er ment å forfølge de kall og impulser som er et utspring fra vår sjel og som vil gagne helheten av menneskene 💓. Det kan være musikk-tekster, sketsjer, matlaging, lærer, lege, psykolog, mekaniker m.m. Alle har genialiteter som er tilpasset sin sjels essens 💜💞

Min erfaring er at våre kall og dype ønsker ofte kan kreve mer av oss enn vi forventer🥊. Alle møter motstand av ulike grader. Da mitt kall handlet om omgivelsessykdommer og HELSE, fikk jeg «big time» kjenne på egen smertekropp, overlevelse, ubalanse og et hjelpesystem med avmakt, maktesløshet og arroganse 🤯😱. Når jeg tok inn at jeg ville dø og ikke klarte mer, fikk jeg ytterligere utfordringer og smerter. Jeg ble presset ned i det dypeste mørke av eksistens.💀🖤💣

Dette mørke har vist meg hvordan sykdom skapes, 🤯 og at omgivelsene og systemene våre faktisk er hovedårsak til ubalansen. Systemene er bygget opp av mennesker som opplever avmakt, maktesløshet og utilstrekkeligheter 🆘⭕️🛑. Når vi blir presset og stresset befinner vi oss i posisjoner der vi noen gang betaler med vår integritet og ærlighet ❌❌. Når vi gjør dette skaper vi sykdom. Uærlighet, fordømmelse, avmakt og skam påfører mennesker sykdommer ubevisst. 😷🤕🤢🤒🤮

Vi er mange som har et kall om å bidra til bedre helse og bedre systemer 🙌. Et aspekt av mitt nye kall har vist meg hvordan jeg kan bygge opp fremtidens helsesenter som adresserer omgivelsessykdommer. Jeg skal være med på å bygge opp et felleskap og samfunn der helse, trivsel, samarbeid og komplementering er viktige faktorer. «Hall of Healing» 🙏 er under utbyggelse. Området er allerede bestemt. Ønsker du å bidra? 😻

Mange ønsker nye systemer velkommen. 🏥🏩💒. Du er hjertelig velkommen til å bidra med din kompetanse i fremtidens helsesystem som vil være en rolle-modell for fremtidens energi-medisin 💥⚡️. En ny type «sykehus» og helsesenter i et utvidet perspektiv der mange komplementerende retninger og tradisjoner fra hele verden bidrar. Vestlig og østlig medisin fra fundamentet av energi-medisin og bevisst helse. 🙌🙏🥊💞

Jeg har synliggjort at Norge kan bidra med en Heltereise der vi modellerer fremtidssystemer både innen barnehage, skole, utdanninger og helse-systemer. Jeg skal være med på å skape bøker innen energi-medisin og fremtidshelse. Jeg samarbeider med andre lærere om å lage fremtidsbøker for våre barn og de nye skolesystemene 🙌🙌🙌. Vi kan ikke vente på myndigheter og politikere. Vi er nødt til å ta saken i egne hender. Det har jeg erfart fra det ene systemet etter det andre. Alle som vil bidra er hjertelig velkommen til å ta kontakt 🙌🙏💓

I 2021 skal jeg promoterer Helsebibelen i utlandet for å synliggjøre «Hall of Healing». Da vil jeg tilknytte og tiltrekke de mennesker og organisasjoner som ønsker å bidra til nyskapende helsesystem. «Hall of Healing» vil være et internasjonalt helsesenter som vil fungere som fremtidens sykehus. Stiftelsen «Hall of Healing» er under utarbeidelse. Dette er et STORT prosjekt som krever ekspertiser fra mange områder. 2021 blir et spennende oppstartsår for «Hall of Healing»

Hjelp meg å hjelpe💪

#Truth

Alt godt til deg fra Ann-Peggy Hjerte ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *