Konkurranse Samfunn på en hellig planet 🙏

Vi lever i et konkurranse samfunn der vi måler oss opp mot hverandre og tror at det er èn vei til ROM. 1️⃣ Det er mer enn nok overflod, trivsel og lykke til ALLE mennesker på denne jorden. ♾♾♾

Det som er rikdom og lykke i ditt liv er unikt for deg, slik at du ikke trenger å konkurrere for å nå denne rikdommen. Vi skaper tapere med det konkurranse samfunnet som vi legger opp til. Det er mye skam og utilstrekkeligheter på grunn av et ytre press om ALT vi må konkurrere om. I tillegg premierer vi mye av konkurransen slik at mennesker presser seg selv halvveis til døde for å være gode nok. 🏆

Jeg er tilhenger av premiering og ærespriser, selv om jeg mener at vi har fokus på uheldige konkurransestrukturer 🥇🥈🥉. Vi fokuserer på individualisme og ego, og mindre grad på fellesskap og samarbeid. Inkludering, fellesskap og samarbeid bør premieres i større grad. 👨‍👩‍👦‍👦👨‍👨‍👧‍👧👨‍👩‍👧‍👦👩‍👩‍👧‍👧👨‍👧‍👧👩‍👩‍👧‍👧Dette bringer større grad av overflod i et videre perspektiv. 💗💓💖

Rikdom handler om noen helt annet enn penger. Når jeg står i min rikdom står jeg i essensen av den jeg er, og jeg tiltrekker meg da rikdom på alle nivå i mitt liv. ♾♾♾ Indre synkronisering har bidratt til mirakler i andres og eget liv 💫🔥. Bare ved å være den jeg er i essens og uttrykke mine særegenheter kan jeg komplementere andres særegenheter og rikdom. ♾♾♾

ALLE mennesker er født med indre gaver som kan komplementere menneskeheten. Alle er unike med en særegenhet og rikdom fra sin sjel. Når vi lever fra vår sjelebevissthet står vi i vår sanne essens og trenger ikke konkurrere med andre. Alle mennesker har forhåndsvalgte sjelekontrakter når de inkarnerer på jorden. Vår sjel inneholder hellige gaver, trivsel og kjærlighet som bidrar til at vi kan leve et liv med rikdom på alle plan. 😇🙌🙏 Vi trenger hverandre og vi samskaper med rikdom der alle er forbundet fra en høyere orden. Dine gleder er mine gleder, fordi jeg tar inn din rikdom og kan kjenne denne like godt som egobevissthet rikdom. 🥰🤣🎉✨

Når jeg i dette opptaket sier at jeg ikke har hatt inntekt, refererer jeg til arbeidsforhold hos jordisk arbeidsgiver. Jeg har jobbet MYE i eget foretak (skrevet Helsebibelen), og bidratt med healing og helbredelser i familier og mennesker i ulike kriser. Jeg har stort sett valgt å dele av min rikdom gratis i 2020, og uten pengeutbytte. Rikdommen jeg deler kommer tilbake til meg på mirakuløst vis hvor den også bidrar til pengegaver. 💗💓💞

Tror du at moder jord kan bli en Hellig planet? 🌕✨💫 I flere år trudde jeg at det IKKE var mulig. Men når jeg har klart å leve fra den hellig plass i meg, så vet jeg at alle andre kan gjøre det samme. 💖 Når vi lever ut fra vår sjelebevissthet lever vi fra den hellige del i oss som samskaper til felles rikdom for alle. Når alle lever fra sjelebevisstheten skaper vi en hellig planet på jorden og lever med ærbødighet til alt liv. 🙏✨😇

Alle liv og arter på jorden er forbundet i en felles livsenergi. ♾♾♾

Vi trenger systemer og utdanninger som lærer mennesker å lever fra sin unike sjelebevisstheter, overflod og rikdom. 💪💪💪 Norge har alle forutsetninger til å skape undervisningssystemer og et samfunn der vi lærer hverandre å leve fra en indre overflod. 🥰💞🎶🤣 Din overflod er min overflod.

Hjelp meg og hjelpe. 🙌

#Truth

Alt godt til deg fra Ann-Peggy Hjerte ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *