Min HELTEREISE 💗

Jeg har laget lydfilen Norges Heltereise der jeg oppfordrer til en indre heltereise. https://youtu.be/1T4BuL4YIjE

Jeg ønsker en bedre verden med støttende strukturer og systemer, og dette starter først og fremst med oss selv ❤️. Heltereise er en indre reise som ofte blir kalt sjelens mørke natt/egoets mørke natt og ego-død-prosess. 🔥

Mange av de eksisterende systemene bidrar til «offer», sykdom, ubalanse, medisinering og tar livet av folk ☠️💀🤯. Flere hjelpesystem er kjøpt og betalt der profitt og økonomisk utbytte er en ledende verdi fra øverste hold. Systemene i verden speiler bevissthetsnivået til menneskeheten. Heltereisen handler om en transformasjon til høyere bevissthet og vår sanne essens som handler om å leve ærlig, autentisk og med personlig integritet ❤️.

Jeg har selvvalgt med å overgi egovilje til samskapende vilje ♾. Dette er et valg alle mennesker har fra sin personlige vilje. De fleste ønsker ikke å gi opp sin frie vilje og dette er helt greit. Det er ikke slik at det ene er bedre enn det andre. Kontakten med vårt hjerte ❤️ og sjel er vårt sannhetsbarometer som vet. 💗

Heltereisen handler om en avpersonifisering og avlæring av «gammel programmering» som samfunnet har gitt oss 🧾📜📰. Samfunnets vedtatte sannheter, lover og regler. Jay Shetty, tidligere munk, snakker om avpersonifisering ifht vedtatte sannheter 📰. Når vi avpersonifiserer oss vil vi komme inn til vår indre essens der vi vet forbindelsen vi har til alt, og at vi ønsker å komplementere hverandre i stedet for å konkurrere 📈📉.

Konkurranse vil i ytre konsekvens fører til tapere, sykdom og død 💀⚰️. Vi kan se det som et ytterpunkt der polariteten rik mot fattig blir synlig. Taperne mot vinnerne. Dette gir oss ikke bærekraftig utvikling for den menneskelige rase ❌❌❌.

Alle mennesker bærer sine foreldres og forfedres mønster. Historien til menneskene viser oss mange tap, skuffelser, krenkelser, overgrep og sår som våre forfedre erfarte og opplevde 😱🤒🤕. Som voksen er det vårt ansvar å gi slipp og transformere sår, skyggesider og mønster som ligger i oss selv fra våre forfedre. I psykiatrien får vi et innblikk i «overload» av forfedremønster, pluss samfunnets uheldige påvirkninger. Løsningene med tabletter og medisiner fører til eskalering av diagnoser og sykdommer som gir bivirkninger som i verste fall fører til selvmord ☠️. Dokumentaren «Dødsårsak ukjent» viser oss blant annet dette 💀.

Jeg har gjort to dype heltereiser i mitt liv. Den ene var ubevisst, med stor motstand og med mye smerte 🤯😱. Den andre var bevisst med aksept, tillit og overgivelse til høyere bevissthet. For at vi virkelig skal leve med ubetinget kjærlighet må vi la vårt programmerte ego dø i den formen den er skapt av samfunnet og omgivelsene. Deler av vår identitet og våre sannheter må transformeres slik at vi øker vår egen bevissthet og synkroniserer vår egobevissthet med vår sjelebevissthet. Da lever vi ut den mest sannferdige del av oss. Når vi lever ut fra sjelebevissthet har vi god helse, energi og trivsel i våre liv 🥰😘😍.

Sjelebevisstheten er forbindelsen til vårt fysiske hjerte. Vitenskap har vist oss at verden er laget av et elektrisk og magnetisk felt 💫🪐 (HeartMath Institute). Det organet i kroppen som produserer sterkest elektrisk og magnetisk felt er hjertet ❤️. Synkronitet mellom hjernen og hjerte, kalt koherens ❤️🧠, gir oss en sterk kraft. Hjertekraften gir oss dyp intuisjon, selvhealing, superlæring, trigger anti-aldrings hormoner, styrket immunforsvar og resiliens, tilgang til underbevisstheten og forutanelse, og et liv med mening, trivsel og god helse. 💗

Absolutt alt henger sammen ♾. Når du gjennomgår heltereise vil du skape større lykke, glede og mening for deg selv og alle andre. Alle er ansvarlig i forhold til eget liv og alt det vi møter. 💪💪💪

Alle trenger felleskap og noen å reflektere med når de går sannhetsveien i sitt liv. 🫂👥Heltereisen kan speiles som lyset 💡fra nord der hver og en av oss starter å modellere den endringen vi ønsker å se i verden 🌍. Bli den endringen du ønsker for menneskeheten 💗.

Tar du utfordringen med sannhetsveien i deg selv?

Jeg har laget en facebookgruppe for felleskap som heter ; Aktivering av hjertekraften. https://www.facebook.com/groups/131182215213848

Felleskap for helse i et utvidet perspektiv. Velkommen 🙏

#Truth

Hjelp meg å hjelpe🙏

Alt godt til deg fra Ann-Peggy Hjerte❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *