Utøvende Makt, Myndighet og Autoriteter – Våre Systemer🏛 🏥 🏩

Den viktigste investering og prioritering i vårt velferdsland er UTDANNING. 🎓📔📓📕📗📘📑📃📇

Utdanningssystemene i Norge er skrikende og alarmerende dårlig. Alle helse utfordringene vi ser i samfunnet i dag er en DIREKTE konsekvens av elendige opplæringssystem og dårlige holdninger. 😷🤧🤮🤒🤕

Alle yrker som har med mennesker å gjøre er meget viktig å gjøre en radikal strukturendring på. Vi er nødt til å inkludere utvidet forståelse av HELSE. 🫀🫁🧠🩺🧬

Mange av våre sykdommer og lidelser handler om sjelesår. Våre sjelesår viser seg blant annet som fordømmelse og skam. 🤬😡🤯

I dag er vi mindre god på forebygging av kroniske lidelser og mentale sykdommer. Vi har ikke lært oss å forstå vårt energetiske anatomi system og hvordan kroppen vår fungerer fra innsiden. Denne forståelse er essensiell å forstå i forhold til fremtidshelsen vår. 🥰😇🤩💪💪💪

Under verdens økonomiske forum, Davos i januar 2020, ble emosjonell intelligens poengtert som en vei ut av de IKKE bærekraftige systemene vi har i dag. Det er snakk om å inkludere de myke ferdigheter som viktige verdier for vår fremtid. Følelsene og våre indre sanser er språket fra hjertet og sjelen som en kilde til ressurs og visdom. Vi ser at emosjonell intelligens er viktig i fremtiden. 😢😤😳🤣😆🤪😘🥺😡😰

Fordømmelse påvirker menneskers helse direkte. Det viktigste for oss alle er en trygg base, og relasjon og tilknytting er essensielle faktorer i behandlinger av kronisk og mentale sykdommer. Vi trenger et støttende felleskap. 👮‍♂️👩‍🌾👨‍🎤👩‍💻👨‍🔬👩‍🚒👩‍⚖️🦸‍♀️👨‍🏭👩‍🦰👵

I hundrevis av år har religion og religiøse sekter ledet den rådende struktur og regler som mennesker MÅ følge. I dag ser vi at myndighetene i allianse med legevitenskapen har overtatt religionenes fordømmelse og regelsettende trend. Pengestyrte konsern og elitemakter påvirker media og mater mennesker med programmeringer og tankeformer som støtter under kynisme og grådighet. De fleste som jobber i offentlig sektor er bundet til taushet, ellers vil de miste sine jobber. 🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐

Det er et FELLES prosjekt å synliggjøre alle strukturene som skader og ødelegger menneskers helse. 💡🔦🔎🔍🔎🔎🔍🔦💡

Nå trengs SYNLIGGJØRING slik at manipulering, dokumentforfalsking, uærligheter, mobbing og krenking blir satt på dagsorden. Disse tendensene tar LIVET av folk. 💡💡💡💡💡

Norge har alle de forutsetninger som trengs for å gjøre en systemrevolusjon som kan påvirke hele kloden. 🌏🌍🌎

Hjelp meg å hjelpe. Synliggjør de krenkelsene du ser på din jobb/skole/organisasjon/fritidsordning. Helse er et FELLES ANSVAR. 🌈👀

#Truth

Alt godt til deg fra Ann-Peggy Hjerte ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *