Trygghet – Den viktigste verdien i våre barns liv 💖

Alle trenger å føle seg trygg. Vi har ikke et godt liv om vi har utrygghet i våre omgivelser eller i vår sjele essens. 💖

Tilfrisking i vårt liv krever trygge omgivelser. Den største trygghet handler om å virkelig kjenne seg selv inntil beinet av sin eksistens, uavhengig av roller og mentale sannheter. Denne trygge basen har vi fra vår sjelebevisstheten som inkluderer alle aspekter av livet, og har et integrerende holistisk perspektiv. 🧬♻️♾

Sjelebevisstheten gir oss sjeletillit og faith med å vite hvem vi VIRKELIG er, hvorfor vi er her og vår plass i en større sammenheng. 🌍Faith handler om sjeletillit. Sjeletilliten er ikke knyttet til noen plass, mennesker, roller, eller jordiske tilknyttinger og er derfor det som gir oss den største trygghet i enhver situasjon. 💖

I dag er foreldre rause med materielle goder og penger. Til tross for dette ser vi oppblomstring av mentale sykdommer og lidelser. 🤯😱😷🤒🤕

Dette viser oss at VIRKELIG TRYGGHET aldri kan kjøpes med penger, materielle goder eller statussymboler. Den største rikdommen vi kan gi våre barn er tryggheten fra deres sanne essens. 💖 Når vi som foreldre finner denne tryggheten i oss selv vil denne overføres til våre barn. Det er det vi «gjør og er» som påvirker våre barn mest av alt. Dette vil være den absolutt største gave vi kan gi våre barn. Å få være trygg fra vår sannferdige og unike essens. 🥰

Når vår personlighetsbevissthet er synkron med sjelebevisstheten har vi trygghet. 🙌💖 Sjamanveien handler om at hver enkelt finner sin unike kraft. Det handler om sjeleveien og det å leve fra sin egen sjelebevissthet og unike sannhet. Trommereiser, som er en meditasjonsøvelser, er et av verktøyene på veien med å finne sin indre trygghet. 🥁🪘 Når vi forstår vårt sinn, kroppen og hvordan livet fungerer fra et holistisk perspektiv vil de fleste oppleve en indre ro og trygghet. 🙌💖

En del foreldre kjøper falske tryggheter, likes på sosiale media, og beskyttelser til sine barn. Dette er en av årsakene til oppblomstringen av sykdommer og ubalanser. 🤯😱🤕🤒😷 Vi læres da opp i beskyttelser og forsvar fra tidlig barnsben, fordi vi ikke har trygghet fra vår sjelebevissthet og essens. Forsvarene våre er mentale og fysiske. 🛡🛡🛡 🧠🧠🧠

Tryggheten og kraften vi søker er inni oss. 💖Guruer og mestere kan vise vei, men det er vi selv som må tørre å følge sjeleveien og tryggheten dette bidrar til. Dette gir oss også veien til sann lykke i vårt liv, som vil smitte til våre omgivelser og relasjoner. 👨‍👩‍👦‍👦👩‍👧‍👧👯👫

Et støttende felleskap er en viktig faktor når vi går veien mot sann trygghet. Sammen med andre kraftfulle damer er jeg blitt pushet utfor komfortsonen av trygghet slik at jeg til slutt kan eier trygghet i enhver situasjon. 🙌🥰

Jeg er umåtelig takknemlig for de fantastiske felleskapene jeg er en del av. Disse har bidratt til at jeg har funnet min ultimate og sanne trygghet – sjelebevisstheten. 🥰💖♾🧬🙌

Hjelp meg og hjelpe.

#Truth

Alt godt til deg fra Ann-Peggy Hjerte ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *