Skape ny Identitet – Lev et lykksalig liv 💝

Det er mange veier til rom når det gjelder god helse. En del av oss velger «hellige sår» 💔før vi inkarnerer på jorden, slik at sjelen kan vokse og bidra til samskapelse fra en høyere dimensjon. 🙏💝🙌💪

Tre av mine dyptgående «hellige sår» 💔 i dette livet gjorde slik at jeg kom til et nivå av overgivelse. Jeg har hatt hundrevis av NOK-punkt ❌ i forhold til mange erfaringer og situasjoner. Når vi møter NOK-punkt ❌ på NOK-punkt ❌ skjønner vi etter hvert at det må være noe mer, og noe vi ikke helt klare å skjønne. ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

Jeg var emosjonelt og mental programmert etter samfunnets lover og regler og disse fungerte ikke i det virkelige livet for meg 📜🧾. Jeg måtte la min identitet og programmering dø 💀. Det vi overgir oss til handler om sjelebevisstheten som er den høyeste dimensjonen av vår essens 💗. Som regel har vi bygget opp mange lag av beskyttelser og kontrollmønster rundt vår eksistens. Disse kontroll-mønster fungerer som skjold 🛡for essensen og vår ubetinget indre kjælighetskilde. ❤️

Når vi lever ut fra vår sjelebevissthet har vi unike gaver og talenter som kan hjelpe oss selv, våre nære og menneskeheten. Dette er ikke talenter som vi velger ut fra egobevisstheten for å bruke som statussymbol. Dette er talenter som sjelen vår naturlig har, og som vi forhåndsvalgte før vi inkarnerte til dette liv. Vi velger ulike oppgaver uten at det er noen konkurranse, og bedre eller dårligere enn andre. Vi ønsker alle å samskape og ha et meningsfylt liv med trivsel og kjærlighet. Det finnes millioner ulike måter å gjøre dette på. 💪⛑👑🔭💉🩺🔮💕🧾

Å leve fra sjelebevisstheten gjør slik at vi lever et opplyst liv der vi ser over spillet som foregår ut fra lave bevissthetstilstander med reaksjon til livet ⚔️🛡🔫. Det er hele tiden det vi har i oss selv som er mest utslagsgivende for det livet vi lever og om vi trives. Vi kan skape vår egen indre tilstand. 🌅🎆🌠🏞🎇💗

I 2013 fikk jeg et kall om å gå en ny vei der jeg motvillig og ikke helt bevisst lot meg lede. Jeg hadde mye motstand og var redd flere av de fremtidssynene jeg fikk🔮🔮🔮. Jeg opplevde at «oppgaven» var for stor for meg. Fordi jeg da ikke viste hva det ville si å leve fra sjelebevisstheten og hvilken styrke og gave som ligger i dette hadde jeg stor motvilje ❌. Likevel klarte jeg ikke mere smerte og lidelse, og dette gjorde slik at jeg til slutt overga meg. 🤪🤗🙄😜😳🤭😬😮

Norge kan vise en heltereise slik jeg har gjort, og bygge opp nye systemer som støtter sjelebevisstheten og helheten av mennesker 🏫🏥🏩. Vi er her for å komplementere hverandre, hjelpe hverandre, lære av hverandre og bli kjent med essensen av oss selv. Vi ønsker å leve ut fra sjelebevisstheten fordi dette er vår sannhetsvei. Din sannhetsvei er din lykkevei. 🤣😂😅😂🤣😅😅😂🤣

Helsebibelen er en god hjelp som viser deg hvordan du kan nærme deg din lykkevei 📓

Hjelp meg å hjelpe 🙏

#Truth

Alt godt til deg fra Ann-Peggy Hjerte ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *