Magi i vår kropp 🤩

Når vi fødes og kommer til denne vakre planeten jorden venter en MAGISK opplevelse på oss. 🤩

Alt er energi som vi bevisst kan styre. Med vår energi kan vi skape det drømmelivet vi ønsker. 🤪 Utfordringen er at vi ofte opplever stor energiopphoping og energiangrep som overvelder oss til å bygge opp beskyttelser og forsvar. 🍻🍹Med dette beskytter vi oss mot den magiske sansekraften vi er i besittelse av.

Både medisiner og og rusmidler fungere som giftstoffer til menneskers sensitive kroppssystem. 💊💉🦠🧫🧪. Hjelpeapparatet bidrar til å medisinere bort det mest fantastiske og essensielle mennesker har fra sitt indre sansesystem. Vi har alle en klarfølthet, klarhet og intuisjon som er sannferdig og ærlig. 💪

Når vi forstå menneskekroppen i et utvidet perspektiv kan vi påvirke vår indre kjemi og bevisst skape den indre tilstanden som vi gagne vår helse. 🥰 Som 5 åring var jeg nødt til å beskytte meg og undertrykke mitt klarfølte sansesystem. Det er dette samfunnskulturen bidrar til i dag. Vi lærer barn å tilpasse seg skadelige systemer fra barnsben til voksenliv.

Når vi til stadighet bombarderes med energiangrep får vi etter hvert emosjonelle, mentale eller fysiske ubalanser og sykdommer. Over 90% av våre sykdommer handler om de samme rotårsakene som gir oss ubalanser og smerter der blodgjennomstrømningen er svakest i oss. 🤕🤒😷

En av faktorene til panikk-angst handler om ytre energiangrep som påvirker sensitive mennesker slik at de plutselig får panikk. Det er både individuelle og omgivelsesfaktorer til panikkangst. Til nå har vi bare rettet oppmerksomheten mot de individuelle faktorene. 🕺 Det vi gjør i dag er å skape sykdommer og diagnoser fordi mennesker har stor sansbarhet med å føle sine omgivelser. Omgivelsessykdommer. Skam-kultur og kyniske strukturer bidrar til nye diagnoser og sykdommer. 😱🤯🥶

Fremtidsmennesket er sensitiv og sansebevisst, og ærer gavene fra sine emosjoner og sjelssans. 😇🥰

#Truth. 🙏

HelseBibelen viser oss hvordan vi kan skape fred, god helse og trivsel.

Alt godt til deg fra Ann-Peggy Hjerte ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *