Takknemlighet til myndigheter og politikere 🙏

Det er alltid flere dimensjoner og perspektiver å se de samme situasjoner ut i fra. I dette opptaket løfter jeg perspektivet der det er lett å skylde på politikk og myndigheter i tider med kriser og oppbrudd 🙃 ⚡️🌪. Politikere har ikke mulighet å «please oss» i disse dager. De forvalter ytre makt og strukturer. Den virkelige overflod og de største godene i livet kan ikke politikken og myndighetene tilføre oss. 💖

Det er viktig å skille mellom sak og person når man uttaler seg om strukturer og lederskap🎓💼👑. Statsminister Erna Solberg har en fantastisk personlighet, med sin omsorg, raushet og folkelighet 🙌. Likevel er sakene og politikken hun formidler sykdomsskapende 💉🦠🧫 Hun fremmer en politikk som gir større forskjell mellom fattige og rike, der blant annet de fattigste blir syke og tar sine liv. 💀🥶

Nå må politikken løftes til høyere bevissthetsnivå som rommer ALLE. ♾♾♾

Statusjag, roller, masker🛡og penger💵💰 brukes som forsvar og dette gir ikke MENING for barn, unge og sensitive mennesker. Vi har laget et MENINGSLØST samfunn dekt bak uærligheter. Unge og sensitive mennesker senser uærlighet og manipulasjon og blir syk av det. Vi må SNU våre skole- og utdanningssystemer slik at vi kan skape helse og trivsel. 🏫🏢🏪

Barnehager, grunnskolen og utdanninger som har med menneskelig relasjon og helse å gjøre trenger en revolusjonsendring. DYKTIGE lærere redder liv og skaper trivsel ❤️. Kunnskap og memorering av mentale sannheter er sekundær i forhold til trivsel og helse. Emosjonell tilgjengelighet, holdninger, indre styrke og raushet betyr LANGT mer en ensformig kunnskap og memorering av sannheter. 📜📃🧾

I tillegg til egne 5 barn, tantebarn, gudbarn og vennebarn har jeg hatt behandling og terapi med barn fra 5 år alder. Vi blir alle bærere av enorme energi-opphopninger med mønster fra foreldre, omgivelser og samfunnet som er preget av skam og «ikke god nok». 🔜🔚🤯

Skam-mønster gir fordømmelse som fører til sykdommer, utilstrekkeligheter og død. Som vibrasjons-sensitiv tar jeg inn andre menneskers energi-opphoping som nå er på bristepunktet hos flere. Vi er mange som er vibrasjons-sensitive. Alle omgivelsessykdommene (mentalt og kroniske lidelser) viser oss dette 🤮🤢🤒😷

De fleste trenger rett og slett «time out» som koronaviruset har gitt enkelte mennesker 🦠🦠. Politikere og ledere trenger også denne «time out» 🌅🏞🌄

Nå handler det om jordnære realiteter i forhold til det vi skaper i samfunnet av sår og krenkelser. Hvor mange må dø før vi tar ansvar å ser hva vi selv kaster ut i samfunnet av fordommer? 🤯🤯🤯

Delta og theta hjernebølger aktiverer selvhealende egenskaper som gir oss større harmoni, balanse og raushet. Myndigheter, ledere, autoriteter og lærere som handler fra en slik balanserende indre tilstand vil bidra til den revolusjonsendringen som trengs. Dette vil redde liv. 🏆🏆🏆

Alle kan sjekke innover i seg selv for å bli bevisst på hva vi putter ut i omgivelsene våre. Jeg holdt på å DØ av all fordømmelsen som ligger i samfunnet med vedtatte sannheter. ER du bevisst dine mønster, og møter du verden på en vennlig og godhjertet måte? Ønsker du din verste fiende å ha det godt? 🎭🎭🎭

Tørr vi å face alle aspekter i oss, og mest av alt skyggesidene som vi er mindre stolt av. Skyggesidene skaper mistrivsel og sykdommer i oss selv og i andre mennesker. 🤒🤮🤢🤕

Vi trenger å ta ANSVAR. Å gjøre en HELTEREISE betyr å leve ÆRLIG og sannferdig på alle nivå. 👑🎩

Hjelp meg og hjelpe 🙏

#Truth

Alt god til deg fra Ann-Peggy Hjerte ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *