Enkle steg av healing og tilfriskning 💪

Vi har mange gode behandlingsformer. 💪Likevel ser vi at disse ikke er tilstrekkelig fordi oppblomstring av mentale og kroniske lidelser fortsetter. 😱🤬🥶 Jeg vil synliggjøre to, tre enkle faktorer som gjør slik at mennesker aktiverer sitt indre selvhealende system 🥰❤️😘.

Den ene faktoren er relasjon med dyr, som gjør slik at vi kommer i kontakt med hjertekraften vår ❤️ (unntaket er ulike dyre-fobier). 🦦🐩🐢🐑 Hjertekraften er den største healingskilden alle mennesker har i sitt indre🥰❤️😘.

Den andre faktoren er oppløftende musikk. 🎶🎵🎶🎶🎵Musikk og dyr får oss til å aktivere en høyere vibrasjon i oss selv. 💓💗💖 Tilfrisking handler om å holde en indre høy vibrasjon som vi får i naturen, med dyr og med å lytte til musikk. 🎵🎶🎶🎶🎵🎶🎶

Ubetinget kjærlighet er ofte noe vi har utfordringer med i relasjon mellom mennesker fordi mennesker har en tendens til å krenke hverandre både bevisst og ubevisst. Alle relasjoner som bidrar til at du er i kontakt med hjertekraften din er tilfrisking og helsefremmende. Relasjon til musikk, natur og dyr er stort sett ubetinget. 🎶💗🐶🐴🐁🐈

Ønsker deg en fantastisk helse med tilfrisking og trivsel. 🥰🤩🤗

Hjelp meg å hjelpe

#Truth

Alt godt til deg fra Ann-Peggy Hjerte ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *