Sjeleaktivering i Peru 2018🏜

I 2018 fikk jeg beskjed fra høyere dimensjoner at det var viktige erfaringer og læringer som ventet på meg i Peru. Jeg tok kontakt med Øyvind Krage og spurte om han kunne arrangere tur til Peru. Slik ble det at to av mine hjertesøstre og jeg var i Peru i en måned og erfarte dyp visdom. 🛕⛩🏛🏔⛰🏯

Opplevelsene, innsiktene og alt som omga oss påvirket på et dypt cellenivå med aktivering av sjelserfaringer og visdom hinsides tid ☄️.Jeg befant meg i de tøffeste og mest fryktfulle personlighetsdeler, og i de mest euforiske og ekstatiske høyder. ⬇️⬆️↔️🔄.Turen inneholdt HELE spektret fra det mørkeste til det lyseste som alle mennesker har inni sitt indre. 🌚🌕🌗💥

Den første uken bodde vi i «Sacred Valley» 🙏 den hellige dalen der renselse og indre ro ble integrert. Samfunnets stress og mas ble avklimatisert 🧾⚒💸💰💳⏳📡

Jeg hadde full tillit til Øyvind og min to hjertesøstre i forhold til programmet i Peru. Det eneste ønsket jeg hadde var å dra til Amazonas-jungelen og delta på Ayahuasca-seremoni med erfaren medisinmann/kvinne. En del år tidligere hadde jeg uttalt at jeg aldri ville prøve ayahuasca eller annen plantemedisin 🌴🌳🌿. Jeg så på disse som rusmidler, slik mange gjør. Uttalelser fra leger Gabor Maté og Alberto Villoldo hadde referert til helsegevinsten fra medisinplanten ayahuasca.

Ayahuasca har to funksjoner der den ene er medisinsk 🧬og det andre er funksjonen for å kunne lære/vokse til høyere bevissthet. Vi blir vist vår største frykter som er roten til sykdommer, samt vår største potensiale. 💗💔 Ayahuasca uten erfaren medisinmann kan gi dype traumer og ødeleggende sår. Derfor er trygge seremonielle settinger med medisinmann viktig ved bruk av ayahuasca.

Når vi var i fjellkjeden Auzangate ⛰🏔🗻(Andesfjellene) i 5 dager hadde jeg høydesyke🤮. Det førte til at jeg gikk i en døds-prosess der jeg ikke fikk nok oksygen 💀. Det siste døgnet overgav jeg meg totalt til høyere samskapervilje der jeg lot ego-viljen dø. Det var smertefullt, sorgfullt og krevende. 😭😱

Etter ego-døden i Auzengate dro vi innom museumet «Museo de Andahuaylillas» på tur til Titicacasjøen som er Sør-Amerikas største innsjø 🌊🌊. På museumet hadde de skaller 💀og skjelletter ☠️ fra utenomjordiske vesener, samt meteoritter🪨🪨🪨. Meteorittene skapte en reaksjon i meg, der kroppen og sjelebevisstheten aktiverte tidligere sjeleerfaringer. Jeg aktiverte mitt cellulære minne 🧬med informasjon fra andre dimensjoner og planeter. Jeg opplevde en voldsom kraft, og følte meg neste overnaturlig. 💪💪💪😇

De første timene etter museumsbesøket var utelukkende positive. I løpet av kvelden kom reaksjon med feber, uvelhet, skjelving, urinveisinfeksjon og ubalanse. Min fysiske kropp i dette livet hadde aldri tatt inn så store meget forhøyet energi, og kroppen måtte da gi slipp på tunge jordiske energier 🌍. Det kan sammenlignes med en ekstrem healing og energioverføring, der kroppen går gjennom en renselse for å forhøye bevisstheten og vibrasjonen 💫. Den viktigste innsikten for oss mennesker er at utenomjordiske vesener er oss, og ingen fiende. De er deler av oss i en annen dimensjon. 🪐

Vi var tre dager på øya Amantani som ligger i Titicacasjøen 🌊, der vi bodde hos den lokale sjamanen og hans familie. Nydelige mennesker. På båtturen over titicacasjøen var vi innom de flytende øyene, Uros reed🏝🏖. Siste stoppested før Cusco og Lima var fjellkjeden Amaru Muro gate. 🏜🏜🏜. Her opplevde jeg hinsidig høye energier. Aktiveringen fra meteorittene og energiområdet Amaru Muro gate var som himmel på jord. Magi og eufori. 💫💗✨

Det var mange inntrykk, opplevelser og dype erfaringer i Peru og alle lot seg ikke integrere fullt ut der og da. Jeg tok flere video-opptak hver dag og har titalls timer opptak fra oppholdet. I tillegg skrev jeg dagbok over alle innsiktene 📓📖

Årene etter Peru-turen har gitt meg et magisk liv fordi sjels-essensen min ble aktivert. Sjelen ser over det kosmiske spillet med trivielt og umodent drama som mennesker skaper på jorden. 🌏

I denne tid begynner de flest å våkne opp til sin egen sjels essens. Det mest utfordrende aspektet i denne oppvåkningen er alle lag av frykt og redsler som kommer opp 🤯. Mennesker blir presset i ulike tøffe situasjoner der noen blir frekk, ufin, løgnaktig og manipulerende. Dette er alle uttrykk for avmakt og maktesløshet. Livene slik de har vært er i endring. Noe nytt ønsker å bli født hos oss.

Meteoritt-steinene aktiverte noe nytt i meg; -Magi, -mirakler og -ubetinget Grace-energi. Jeg lever nå ut himmel på jord.💗. Det kan du også gjøre 🙏💗.

Hjelp meg å hjelpe 🙏

#Truth

Alt godt til deg fra Ann-Peggy Hjerte ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *